Pagina 1 van 1

Meer activiteit TT Junior Track

Geplaatst: vr 29 apr 2016, 14:19
door DennisTTJT
Beste minibikers,

Sinds 2011 ligt er naast het TT Circuit Assen de TT Junior Track. Dit circuit is gebouwd voor de bevordering en ontwikkeling van Nederlands racetalent.

TT Circuit Assen wilt op de TT Junior Track graag meer activiteiten voor de Nederlandse wegrace. Tot op heden wordt er nog niet gereden door coureurs zonder licentie van de KNMV. Zowel voor licentiehouders als coureurs zonder licentie moet er meer gereden kunnen worden op het circuit. De TT Junior Track is een belangrijke opmaat naar het Grand-Prix circuit. Om een ruimer aanbod te creëren is er hulp van de motorsporters nodig.

Door op onderstaande link te klikken word je doorgeschakeld naar een enquête. De enquête mag ingevuld worden door coureurs (of ouders) actief op een minibike, pocketbike, wegracebrommer / –scooter of supermotard.

Met het invullen van de enquête help je niet alleen het TT Circuit Assen, maar ook heb jezelf. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 7 minuten.

Link naar de enquête: https://eSurv.org?s=LCHOKI_efe09cf8

Onderdeling delen van het onderzoek of op Facebook wordt zeer gewaardeerd. Samen kunnen we de Nederlandse wegrace naar een hoger niveau krijgen!

Bij voorbaat dank!

Sportieve groet,

Dennis Veltman
TT Circuit Assen