Nieuwe minibike start niet!!

Alle vragen/opmerking m.b.t een chinese minibike
O.a: Sendai, V-racer, lucky 7 en die er op lijken. - Chinese bikes related questions

Moderators: minipower, Patrick, Lg tweewielers, DMZohrab

Gast

Bericht door Gast »

green thunder schreef:
green thunder schreef:Kameraad van mij heeft hetzelfde probleem.
Heb alles hier thuis al nagekeken: bougie vonkt goed, carburator krijgt benzine, alleen is de bougie niet nat als ik ze er terug uithaal.
iemand anders hier nog een idee?
Garantie is waarschijnlijk nu toch over aangezien alles al eens is losgeweest, dus wil ik het zo proberen oplossen.
Dit is mijn vorig bericht, carburator krijgt benzine, vlotterkamer is gevuld.
Enkel krijgt hij het blijkbaar niet naar de verbrandingskamer doorgestuurd.
Ofwel zijn het de sproeiers of het membraan denk ik.
Zal deze middag eens zien of ik de carb kan reinigen met carbuclean.
Het lijkt erop dat jij exact hetzelfde probleem hebt als mij...
Die 2-takt die je erin hebt gespoten, daar bedoel jij gewoon mengsmering mee?? Dan kan ik ook weleens proberen. Ik ben benieuwd wat het resultaat is van de carbuclean...

Graag zie ik je reactie.
Gast

Bericht door Gast »

gewone mengsmering ja, heb er echt maar een paar cc's in gedaan.
Als ik deze middag tijd vind dan begin ik er terug aan en laat ik je wel iets weten.
Gebruikersavatar
Carlos Keutel
forum gebruiker
Berichten: 1011
Lid geworden op: wo 16 feb 2005, 17:22
Locatie: Swolgen

Bericht door Carlos Keutel »

green thunder schreef:
green thunder schreef:Kameraad van mij heeft hetzelfde probleem.
Heb alles hier thuis al nagekeken: bougie vonkt goed, carburator krijgt benzine, alleen is de bougie niet nat als ik ze er terug uithaal.
iemand anders hier nog een idee?
Garantie is waarschijnlijk nu toch over aangezien alles al eens is losgeweest, dus wil ik het zo proberen oplossen.
Dit is mijn vorig bericht, carburator krijgt benzine, vlotterkamer is gevuld.
Enkel krijgt hij het blijkbaar niet naar de verbrandingskamer doorgestuurd.
Ofwel zijn het de sproeiers of het membraan denk ik.
Zal deze middag eens zien of ik de carb kan reinigen met carbuclean.
bleef hij ook doorlopen toen je benzine in de verbrandingskamer had gedaan? Mischien is het idd een probleem van het membraan, looptie ook laag stationair? Of slaat hij dan af? Het kan zijn dat je membraan plaatjes scheef zitten, dat had ik ook, dan looptie wel, maar niet geweldig.
Jah zo is het.
Gast

Bericht door Gast »

deze avond de carburator er dan maar eens afgehaald.
het membraan zit goed.
alles is proper gemaakt.
resultaat: 0.0 :(

als ik benzine rechtstreeks in de verbrandingskamer laat lopen dan start hij even maar hij blijft niet lopen.
de bougie is wel degelijk nat ook wanneer ik hem probeer te starten op de manier dat het moet.
het is me dus echt een raadsel nu :?:
Gast

Bericht door Gast »

green thunder schreef:deze avond de carburator er dan maar eens afgehaald.
het membraan zit goed.
alles is proper gemaakt.
resultaat: 0.0 :(

als ik benzine rechtstreeks in de verbrandingskamer laat lopen dan start hij even maar hij blijft niet lopen.
de bougie is wel degelijk nat ook wanneer ik hem probeer te starten op de manier dat het moet.
het is me dus echt een raadsel nu :?:
Ik heb nu wat benzine in de cilinders gedaan en het stagionair schroefje helemaaal dicht gedraaid, hij startte toen vrijwel meteen. Ik kan er wel mee rijden, maar ik moet de hele tijd met de choke rommelen. Als ik de choke eerst dicht doe en gas geef dan valt hij uit. Als ik de choke daarna open doe kan ik 1x vol gas rijden. Rem ik vervolgens weer af, dan kan ik niet weer gas geven. Als ik dan gas geeft, dan valt ie weer uit. Echt een raar verschijnsel. Ik heb geen idee wat het is, maar ik denk dus dat het met de benzine toevoer te maken heeft...

Iemand een idee?
Gebruikersavatar
Carlos Keutel
forum gebruiker
Berichten: 1011
Lid geworden op: wo 16 feb 2005, 17:22
Locatie: Swolgen

Bericht door Carlos Keutel »

sanderfoek schreef:
green thunder schreef:deze avond de carburator er dan maar eens afgehaald.
het membraan zit goed.
alles is proper gemaakt.
resultaat: 0.0 :(

als ik benzine rechtstreeks in de verbrandingskamer laat lopen dan start hij even maar hij blijft niet lopen.
de bougie is wel degelijk nat ook wanneer ik hem probeer te starten op de manier dat het moet.
het is me dus echt een raadsel nu :?:
Ik heb nu wat benzine in de cilinders gedaan en het stagionair schroefje helemaaal dicht gedraaid, hij startte toen vrijwel meteen. Ik kan er wel mee rijden, maar ik moet de hele tijd met de choke rommelen. Als ik de choke eerst dicht doe en gas geef dan valt hij uit. Als ik de choke daarna open doe kan ik 1x vol gas rijden. Rem ik vervolgens weer af, dan kan ik niet weer gas geven. Als ik dan gas geeft, dan valt ie weer uit. Echt een raar verschijnsel. Ik heb geen idee wat het is, maar ik denk dus dat het met de benzine toevoer te maken heeft...

Iemand een idee?
Vlotter zit scheef, dat kan het zijn, kijk ff of je dit plaatje kunt verbuigen
Jah zo is het.
rick0
forum gebruiker
Berichten: 51
Lid geworden op: do 11 mei 2006, 14:54
Locatie: assen (drenthe

Bericht door rick0 »

jah dat had ik ook dat ik moest prutse onder er rijden:P geef je moed nie op heeft mij ook een maand gekost om et "goed" tekrijgen maar nu zijn zoonbeetje allepakkingen kaduuk :P gwoon van alles probeeren en ps wat rij jij ? 1:25 ? ik had toen iets van 1:10 :P
Bloody

Bericht door Bloody »

zo hallo (een jaar) oude topics schoppen lol.

denk dat die van hem het inmiddels wel weer doet of dat ie bij de kraak is beland :roll: :roll:
Gast

Bericht door Gast »

Bij dacht ik eerst dat ie het ook niet deed maar je moer echt heel heel lang aantrekken!
Plaats reactie