ondsteking probleem?

Zelfbouw bikes gerelateerde vragen - Home made bikes related questions

Moderators: minipower, Patrick, Lg tweewielers, DMZohrab

Plaats reactie
Zanderz

ondsteking probleem?

Bericht door Zanderz »

hallo,

Ik heb een minibike met puchblok. En de volgende setup:

- 65 cc pilini membraam
- proma cc
- 16 mm SHA
- polini membraam kitje
- powerfilter
- hpi binnenrotor / orginele ondsteking

Mijn brobleem is dat mijn minibike niet normaal stationair draait.
Als ik hem heb gestart draait hij super veel toeren en wil uit zigzelf gaan rijden.

Het volgende heb ik al geprobeert:
-kleinere sproeier
-pakkingen vervangen
-verschillende standen van beide ondstekingen

Ik weet niet meer wat ik kan doen.

Misschien dat iemand hier hetzeldfde probleem gehad heeft.

alvast bedankt...
Gebruikersavatar
TnTnelis
forum gebruiker
Berichten: 2447
Lid geworden op: do 16 dec 2004, 21:44
Locatie: Leiden

Bericht door TnTnelis »

Een blokje met HPI, draait zowiezo hoog toerig staionair.

Maar als je het zo hoort lijkt het wel valse lucht.

Niels
Zanderz

Bericht door Zanderz »

oke dan zal ik daar weer eens naar kijken.
Gebruikersavatar
Carlos Keutel
forum gebruiker
Berichten: 1011
Lid geworden op: wo 16 feb 2005, 17:22
Locatie: Swolgen

Bericht door Carlos Keutel »

Zanderz schreef:oke dan zal ik daar weer eens naar kijken.
Ik weet niet in hoevere je technisch bent, voor de zekerheid vraag ik het (srry als ik je beledig) Heb je de stationair/luchtschroef al iets uitgedraait?
Jah zo is het.
Gast

Bericht door Gast »

ja IDD DIT IS TE SIMPEL HOOR :P srry nee maar das een schroef met een veertje er aan draai em iets naar links probleem opgelost btw je hebt er wel ver achter gezocht met je nieuwe onderdelen lol terwijl je em miss halve centimeter naar links en klaar is keez staionair schroef nog wat ik onthou het nooit :oops: :P
Gebruikersavatar
Carlos Keutel
forum gebruiker
Berichten: 1011
Lid geworden op: wo 16 feb 2005, 17:22
Locatie: Swolgen

Bericht door Carlos Keutel »

MuRd3rX schreef:ja IDD DIT IS TE SIMPEL HOOR :P srry nee maar das een schroef met een veertje er aan draai em iets naar links probleem opgelost btw je hebt er wel ver achter gezocht met je nieuwe onderdelen lol terwijl je em miss halve centimeter naar links en klaar is keez staionair schroef nog wat ik onthou het nooit :oops: :P
uuh rechts zul je bedoelen :P
Jah zo is het.
Zanderz

Bericht door Zanderz »

ja natuurlijk heb ik dat ook gedaan. zo stom ben ik nou ook weer niet.

Ik was het er vergeten bij te zetten.

Je kunt de stationair schroef eruit halen en toch blijft hij gaan.

Iemand anders nog ideen of tips.
Gebruikersavatar
TnTnelis
forum gebruiker
Berichten: 2447
Lid geworden op: do 16 dec 2004, 21:44
Locatie: Leiden

Bericht door TnTnelis »

Stand van de gasnaald verplaatsen.

Niels
Zanderz

Bericht door Zanderz »

Ik heb een 16mm SHA carburateur.

En voor zover ik weet kun je daar niets met je gasnaald doen.
Gast

Bericht door Gast »

is je koppeling verlicht? mischien is dat het probleem van "stationair wiilen rijden" en met een HPI heb je een hoog statonair toerental... :wink:
Gast

Bericht door Gast »

is je gaskabel wel lang genoeg
Zanderz

Bericht door Zanderz »

Inderdaad gas kabel iets te kort

Bedankt maick bike ik zal het ondhouden.

Ik heb hem net wat verlegt en hij rijd echt super goed met zon hpi ...
Gast

Bericht door Gast »

graag gedaan
:D lol
je moet er maar net opkomen :P
Plaats reactie