Benzine kraan

Alle vragen/opmerking m.b.t een chinese minibike
O.a: Sendai, V-racer, lucky 7 en die er op lijken. - Chinese bikes related questions

Moderators: Patrick, Lg tweewielers, minipower, DMZohrab

Gesloten
Gast

Benzine kraan

Bericht door Gast »

ik heb een merkloze chinees ....maar het benzine kraantje doet et nie nu heb ik em er af gedraait...maar aub hoe zet ik hem er in vrdesnaam erweer op er zijn drie onderdeeltjes 1 ringetje normaal 1 ringetje met een inhammetje en een klepje waarmee je hem vastzet !! maar dat stukkie plastic waar ik aan moet draaien zit ook een half circeltje (sorry heel warrig verhaal maar ik ben een gigantische amateur en het lukt me niet ) heb em net nieuw en wil er graag op rijden !! wie kan mij aub helpen !!!
Gebruikersavatar
ruud
forum gebruiker
Berichten: 3631
Lid geworden op: za 03 mei 2003, 12:11
Locatie: Motor: GRC RR

Bericht door ruud »

Ten eerste eventjes rustig doen want een bezine kraan is zo gemaakt.
Vertel eerst eens rustig of het afgebroken is ofzo of gewoon uit elkaar gevallen ?Om even duidelijkheid te krijgen plaats even een foto dat brengt altijd meer duidelijkheid naar voren.
[color=#0000FF]Grc RR minimoto racing[/color]
Xigh

...

Bericht door Xigh »

Leg alle onderdeeltjes eventjes naast elkaar, maak een foto, en dan zet een van ons met een nummertje ofzo eronder in welke volgorde ie in elkaar moet :) Easy as pie.
DJDH

Bericht door DJDH »

ik had t took.......je moet gewoon alle proberen (eerst rare ring, dan normale, dan inham n aar bove.......daarna eert ring daarna raare ring, dan inham naar onder......) gewoon alles probere

DJDH
Xigh

...

Bericht door Xigh »

Klinkt als een hele leuke puzzel :wink: Ik had het ook, maar aangezien m'n rubber toch al kapot was dacht ik: stik er allemaal maar in. Dat halve rondje in dat plasticje waar je aan moet draaien maakt niet uit hoe die erop zit. Benzin stroomt door dat halve rondje van gaatje naar gaatje, maar dat maakt niet uit hoe die erop zit. Succes, zometeen heb je het en dan denk je van verdorie, dat was koekje.
Gast

Re: ...

Bericht door Gast »

heey iedereen bedankt voor de tips maar heb nu een nieuw kraantje gekocht 2euri`s maar ,nieuw :D....heb die oude ff onder de handen genomen en die werkt ook weer prima dus heb 1 op reserve !!!
Gesloten